Volg me op instagram

Blog

Présentatrice pour CIO of the Year 2017

Présentatrice CIO of the year 2017

Presentatrice CIO of the year 2017, dat is wat Ilse afgelopen week deed te Vorst.

Ilse De Vis presenteerde de CIO of the year 2017 in Wild Gallery.  Ze was de host van de avond. Samen met Kristof Van der Stadt leidde ze de awardshow in goede banen in het Engels. Als meertalige presentatrice een erg fijne ervaring om voor Trends en Datanews te werken.

 

cio of the year

De winnaar

De CIO van Kinepolis Group, Bjorn Van Reet, is de grote winnaar van deze jubileumeditie van de Data News CIO of the Year. Met die award wil Data News een CIO lauweren voor zijn of haar realisaties. De elementen die meespelen in de keuze zijn visie, strategisch inzicht, leiderschapskwaliteiten en persoonlijkheid. De uiteindelijke winnaar werd bepaald door de lezers van Data News en een professionele jury bestaande uit academici, ex-winnaars en IT-prominenten. De award gaat dit jaar naar Bjorn Van Reet, die daarmee de tiende CIO of the Year wordt. Hij haalde het in de strijd van Sam Lloyd, CIO van Telenet, en Dirk Altgassen, Group CIO van Etex.

Ilse De Vis Engelstalige presentatie

10e editie CIO of the year

Daarnaast worden ook twee awards uitgereikt voor de interessantste ICT-projecten. Voor projecten is dit al de 25ste editie. Als presentatrice CIO of the year 2017 een ware eer om bij deze speciale editie bij te zijn.

Naar aanleiding van de 10de editie van CIO of the Year blikt Data News ook terug op de voorbije winnaars. Wat betekende de award voor hun loopbaan, hoe zagen ze de functie van CIO de voorbije jaren veranderen en wat brengt de toekomst?

 

Voor Ilse De Vis was het heerlijk om dit prestigieuze event te presenteren in het Engels. Op naar de volgende editie!

Meer info:

http://datanews.knack.be/ict/nieuws/in-beeld-cio-of-the-year-2017/diaporama-embedded-917725.html

Credits photos: Leyla Hesna 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.