Volg me op instagram

Referenties

Wat zeggen klanten over de samenwerking met Ilse?

Testimonials

Ilse is een gedreven, professionele en enthousiaste presentatrice. Een ​vakvrouw die niet ​enkel gemakkelijk contact maakt ​met ​eenieder, maar het menselijke in de ander ook waardeert en laat zien. We zijn zeer tevreden over ​haar presentatie op ons event voor de Federatie Vrije Beroepen.

Karel Van Eetvelt
Karel Van Eetvelt UNIZO

Zoek niet langer! Met Ilse De Vis haal je een talentvolle presentatrice binnen die presence koppelt aan spontaneïteit en die, met inzet én personality, uw event tot een success maakt. Zij beheerst de kunst om mensen te boeien en te binden, om sprekers net dat iets meer te laten zeggen. Perfect meertalig, presenteert met kalmte en charme.

Chris Hoornaert Ambassadeur

De spontaniteit waarmee Ilse haar publiek bespeelt en mee op sleeptouw neemt is ronduit indrukwekkend. Voeg hier haar professionalisme en innemendheid aan toe, dat zich uit in een natuurlijke schwung en onberispelijke presentatieskills, en we kunnen spreken van een gouden formule.

Peter Lauwers KPMG

Ilse heeft een zeer professioneel en bekwaam werk gedaan bij de presentatie van de Vlerick Awards. Het is daarom dat wij als Vlerick telkens weer kiezen om met haar te werken, een charmante vrouw die weet van aanpakken en op geen enkel moment de controle over haar publiek verliest.

‪Patrick De Greve Vlerick

Wij ontvingen tal van mails vol lof van onze genodigden: rustig, gemoedelijk, breekt het ijs, schept vertrouwen en stelt de mensen en sprekers op hun gemak. Mede dankzij Ilse zijn onze jubileumfeesten een succes en zullen in onze geschiedenisboeken met heel wat superlatieven omschreven worden!

Rene Vrancken DKV Verzekeringen

Ilse is a true professional. Conscientious and well-prepared. Great to work with, and honestly, her looks don't hurt either. But what you really should ask for, is her wide range of funny accents. She is a voice over with true love for the profession, with passion and goes for the perfect end product.

Dirk De Noyelle Cabaretier
Ilse De vis presentatrice

Wie is Ilse

Ilse startte haar carrière bij Belgacom TV als eerste digitale omroepster waar ze het programma ‘Zoom’ presenteerde en produceerde. Ook was ze het gezicht van twee programma’s op Kanaal Z: “Z-Ondernemen” en “Immo op Z”. Ilse heeft een indrukwekkend cv opgebouwd, gaande van bedrijfspresentaties, moderaties en debatten tot Staatsbezoeken van het Belgische Koningshuis.

Opdrachtgevers

Voor deze mooie bedrijven mocht Ilse presenteren

Ilse heeft door de jaren heen voor heel wat klanten mogen werken. Op het moment dat het Koningshuis je opbelt of je voor hen mag werken, weet je dat je de juiste skills in huis hebt om een publiek te boeien.

HEB IK UW INTERESSE KUNNEN WEKKEN?

Ik sta klaar om met u samen te werken en ik licht graag meer toe in een telefonisch gesprek.

Highlights

Koninklijk bezoek / september 2016

Sinds vorig jaar presenteert Ilse op de retourprestatie van het Staatsbezoek aan andere landen. Zo ontmoette ze de Koning en de Koningin van België meermaals.

Koningin Mathildeprijs / mei 2017

Ilse presenteerde op 4 mei de Koningin Mathildeprijs.

Vlerick Awards / juni 2015

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore maqna aliquam erat volutpat.

Nieuwe Activia tv-spot / april 2017

Voor de 3e maal is Ilse het gezicht van een Activia reclamespot.