Leren presenteren

Ilse & Mariska leren je in de workshop 'leren presenteren' alles wat je nodig hebt voor een geslaagde presentatie.

Heb je last van stress bij een presentatie? Krijg je jouw publiek niet geboeid? Verlies je vaak de controle tijdens jouw verhaal? Of erger, ga je elke presentatie uit de weg?
Ilse & Mariska hebben dankzij hun jarenlange ervaring als presentatrices een cursus ontwikkeld die je leert hoe je een boeiend en creatief verhaal kan brengen. Of het nu tijdens een vergadering is of voor een breed publiek. Je leert je optimaal voor te bereiden en krijgt tips & tricks om zelf aan de slag te gaan.
Gooi die angst overboord en talk to me!

Leren presenteren

hello@talktome.be 
Presentatietechnieken

In deze workshop leer je hoe je een boeiend en duidelijk verhaal kan overbrengen. Of dat nu tijdens een kleine vergadering is of voor een groot publiek. We zorgen voor een persoonlijke en interactieve aanpak.

Leren angsten overwinnen

Wil jij relaxed en met zelfvertrouwen een groep toespreken? Je angst overwinnen? Volg de workshop 'leren presenteren' en je zal op een leuke manier leren hoe je een publiek kan boeien.

Binnen een halve dag leer je...

een positieve eerste indruk nalaten, ademhalingstechnieken, omgaan met verwachtingen van je luisteraars en je verbale en non-verbale communicatie te beheren. Je maakt meteen ook je eigen elevator pitch (jezelf voorstellen in 2 minuten). Na deze halve dag ga je naar huis met nieuwe inzichten, meer zelfvertrouwen en ben je klaar om voor een groep te presenteren.

Presentatiecursus, presentatietechniekencursus, leren presenteren

DE GASTVROUWEN

Ilse & Mariska staan al jaren in het vak. Ze zijn voor het bedrijfsleven graag geziene presentatrices, dagvoorzitters, moderators of interviewers.
Het zijn presentatrices ‘volgens het boekje’ maar met de nodige ‘schwung’. Op een interactieve en grappige manier leren ze je leren presenteren.