Volg me op instagram

Leren presenteren

Ilse & Mariska leren je in de workshop 'leren presenteren' alles wat je nodig hebt voor een geslaagde presentatie.

Heb je ooit naar een van die übercoole speeches van Barack Obama gekeken en gedacht:  ‘Wat een rasechte spreker! Dat zou ik nooit kunnen!’?
Wel, je hebt het tweemaal mis.
Ten eerste wordt niemand zo geboren, dat word je door te oefenen en door bepaalde
technieken en inzichten toe te passen.

En ten tweede, kan je dat wél worden.
Yes, you can!

Leren presenteren

hello@talktome.be 
Presentatietechnieken

In deze workshop leer je hoe je een boeiend en duidelijk verhaal kan overbrengen. Of dat nu tijdens een kleine vergadering is of voor een groot publiek. We zorgen voor een persoonlijke en interactieve aanpak.

Leren angsten overwinnen

Wil jij relaxed en met zelfvertrouwen een groep toespreken? Je angst overwinnen? Volg de workshop 'leren presenteren' en je zal op een leuke manier leren hoe je een publiek kan boeien.

Binnen een halve dag leer je...

een positieve eerste indruk nalaten, ademhalingstechnieken, omgaan met verwachtingen van je luisteraars en je verbale en non-verbale communicatie te beheren. Je maakt meteen ook je eigen elevator pitch (jezelf voorstellen in 2 minuten). Na deze halve dag ga je naar huis met nieuwe inzichten, meer zelfvertrouwen en ben je klaar om voor een groep te presenteren.

Presentatiecursus, presentatietechniekencursus, leren presenteren

DE GASTVROUWEN

Ilse & Mariska staan al jaren in het vak. Ze zijn voor het bedrijfsleven graag geziene presentatrices, dagvoorzitters, moderators of interviewers.
Het zijn presentatrices ‘volgens het boekje’ maar met de nodige ‘schwung’. Op een interactieve en grappige manier leren ze je leren presenteren.