Volg me op instagram

Blog

Z Mastercooks op Kanaal Z en CANAL Z

BEKIJK DE TRAILER

Ilse De Vis presenteert samen met Frank Fol het nieuwe seizoen van Z-Mastercooks op Kanaal Z en Canal Z.

Het programma ‘Z-Mastercooks’ in samenwerking met The MasterCooks of Belgium, waar we Viki Geunes, Ralf Berendsen, Michael Vrijheid, Lionel Rigolet, etc aan bod laten komen.

Ondernemer

Het programma vertrekt vanuit de chef als ondernemer. Een toprestaurant runnen is meer dan koken alleen. Deze chefs runnen stuk voor stuk een KMO.

Wekelijks staat een bekende MasterCook centraal. Hij of zij leidt de kijker rond in zijn of haar zaak, waarbij de koksvisie en de manier van zakendoen duidelijk worden.

Alle topchefs die de revue passeren zijn lid van The MasterCooks of Belgium, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Het ledenaantal van deze federatie met nationale en internationale allure is de laatste jaren gestegen tot liefst 150 koks. The Mastercooks of Belgium hebben ook de erkenning verkregen als enige Belgische federatie van Worldchefs, de meest prestigieuze culinaire vereniging in de wereld. De voorzitter van de raad van bestuur is Groentekok Frank Fol en de dagdagelijkse operationale leiding is in handen van Paul Gelders.

Presentatrice op Kanaal Z

‘Z-Mastercooks’ loopt van 28 oktober tot 31 december en komt tot stand in samenwerking met productpartners Dovy en AEG met de steun van Knack Weekend.

Het programma kan ook online bekeken worden via kanaalz.be en canalz.be.

BEKIJK DE AFLEVERINGEN HIER:
http://kanaalz.knack.be/embed/video/918429No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.