Volg me op instagram

Blog

Z mastercooks

Een nieuw seizoen van Z Mastercooks op Kanaal Z

Presentatrice op Kanaal Z

Ilse De Vis presenteert het nieuwe seizoen van Z-Mastercooks op Kanaal Z en Canal Z.

Vanaf zaterdag 26 oktober start de derde culinaire reeks ‘Z-Mastercooks’ in samenwerking met The MasterCooks of Belgium. Viki Geunes, Ralf Berendsen, Michael Vrijheid, Lionel Rigolet, etc komen aan bod gedurende 10 weken. 

Z-mastercooks 2019

Ondernemer

Het programma vertrekt vanuit de chef als ondernemer. Een toprestaurant runnen is meer dan koken alleen. Deze chefs runnen stuk voor stuk een KMO.

Wekelijks staat een bekende MasterCook centraal. Hij of zij leidt de kijker rond in zijn of haar zaak, waarbij de koksvisie en de manier van zakendoen duidelijk worden.

Alle topchefs die de revue passeren zijn lid van The MasterCooks of Belgium, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Het ledenaantal van deze federatie met nationale en internationale allure is de laatste jaren gestegen tot liefst 150 koks. The Mastercooks of Belgium hebben ook de erkenning verkregen als enige Belgische federatie van Worldchefs, de meest prestigieuze culinaire vereniging in de wereld. De voorzitter van de raad van bestuur is Groentekok Frank Fol en de dagdagelijkse operationale leiding is in handen van Paul Gelders.

Presentatrice op Kanaal Z

‘Z-Mastercooks’ loopt van 28 oktober tot 31 december en komt tot stand in samenwerking met productpartners Dovy en AEG met de steun van Knack Weekend.

Het programma kan ook online bekeken worden via kanaalz.be en canalz.be.

Kanaal Z presentatrice

BEKIJK DE 1e AFLEVERING HIER:
http://kanaalz.knack.be/embed/video/918429No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.