Volg me op instagram

Blog

Ilse De Vis Mastercooks, kanaal Z

Ilse De Vis presenteert opnieuw Kanaal Z programma

presentatrice op Kanaal Z

Ilse De Vis presenteert een nieuw programma, Z-Mastercooks op Kanaal Z en Canal Z.  Eerder presenteerde Ilse Immo op Z en Z-ondernemen.

Vanaf zaterdag 28 oktober start de tweede culinaire reeks ‘Z-Mastercooks’ in samenwerking met The MasterCooks of Belgium. In 10 afleveringen komen de beste chefs van ons land aan bod die de Belgische gastronomie en haar ingrediënten promoten.

Ilse De Vis Kanaal Z

Ondernemer

Het programma vertrekt vanuit de chef als ondernemer. Een toprestaurant runnen is meer dan koken alleen. Deze chefs runnen stuk voor stuk een KMO.

Wekelijks staat een bekende MasterCook centraal. Hij of zij leidt de kijker rond in zijn of haar zaak, waarbij de koksvisie en de manier van zakendoen duidelijk worden. Topchefs als Angelo Rosseel, Bart De Pooter en Filip Claeys geven terloops tips voor de jonge generatie beloftevolle koks. Ze gaan ook op bezoek bij lokale leveranciers of producenten.

Mastercooks doen dagelijks aan topsport, zijn innovatief bezig en vooruit op hun tijd in hun manier van werken. In deze tweede reeks op Kanaal Z bezoeken deze topchefs een aantal innovatieve bedrijven die aan de top staan in hun segment.

Studiokeuken bij Dovy Keukens

Tenslotte gaat elke week een andere MasterCook in onze studiokeuken aan de slag met topproducten van eigen bodem. Op die manier presenteert hij of zij een vernieuwend hedendaags gerecht.

Alle topchefs die de revue passeren zijn lid van The MasterCooks of Belgium, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Het ledenaantal van deze federatie met nationale en internationale allure is de laatste jaren gestegen tot liefst 150 koks. The Mastercooks of Belgium hebben ook de erkenning verkregen als enige Belgische federatie van Worldchefs, de meest prestigieuze culinaire vereniging in de wereld. De voorzitter van de raad van bestuur is Groentekok Frank Fol en de dagdagelijkse operationale leiding is in handen van Paul Gelders.

Presentatrice op Kanaal Z

‘Z-Mastercooks’ loopt van 28 oktober tot 31 december en komt tot stand in samenwerking met productpartners Dovy en AEG met de steun van Knack Weekend.

Het programma kan ook online bekeken worden via kanaalz.be en canalz.be.

Kanaal Z presentatrice

BEKIJK DE 1e AFLEVERING HIER:
http://kanaalz.knack.be/embed/video/918429

 No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.